آموزش زبان های خارجی بخصوص زبان انگلیسی که به عنوان زبان رسمی جهانی است بشدت در افراد احساس می شود.چرا که بسیاری از فعالیت های افراد در گروء یادگیری و تسلط بر زبان خارجی است.بسیاری ازمقالات منتشر شده به زبان انگلیسی است.
برخی متدهای آموزش زبان
1- روش Task-based Language Teaching:
در روش مبتنی بر «تکلیف»، درس با استفاده از انجام یک سری تکلیف (مثل جای خالی و چند گزینهای و ...) زبان را آموزش میدهد. مهمترین تکلیف شامل یک سری جملات به هم ریخته است و زبانآموزان باید با قرار دادن جملات در کنار هم، یک پاراگراف و دیالوگ با معنی بسازند.
این روش را شاید در مدارس در سطوح مختلف بشود یافت.
2- روش Participatory Approach: (ویژه مشاغل)
در این روش، محتوا و سیلابس نسبت به نیاز زبانآموزان تهیه میشود. به طور مثال خلبانان و دریانوردان و ... برای ارتباط با دیگران به یک سری جملات از پیش تعریف شده و محدود نیاز دارند که در این روش میتوان به سرعت آنها را آموزش داد...
3- روش Coorporative Learning:
در این روش افراد به صورت گروهی و نوعی رقابت همراه با همکاری زبان را مطالعه میکنند. به طور مثال تکالیفی داده میشود و افراد به صورت گروهی روی تکالیف کار میکنند و سپس دور هم جمع میشوند و پاسخها را با هم مقایسه میکنند و به همین صورت کار ادامه پیدا میکند تا تمامی مباحث سیلابس پوشش داده شود.
4-روشContent-base Instruction یاCBI ویژه دانشجویان دانشگاه
این روش همان زبان عمومی و زبان تخصصی است که در همه دانشگاههای دنیا موجود است. در مرحله اول (زبان عمومی که به آن در این کتابAdjunct گفته میشود) یک سری گرامر و نکات ابتدایی که برای درک متون تخصصی لازم است تدریس میشود و همانطور که میدانید همه دانشجویان از هر رشتهای میتوانند در آن دوره شرکت کنند اما در مرحله دوم (زبان تخصصی که اصطلاحاً به آن Shelter گفته میشود) محتوای دروس متناسب با رشتهی دانشجویان انتخاب میشود و افراد علاوه بر یادگیری زبان، یک محتوای مفید در مورد رشته خود را نیز شاهد هستند.
از تمامی این متدها میتوان برای آموزش زبان برای زبان آموزان استفاده کرد